Restsalg

Designet med omtanke for brugere med funktions-nedsættelse

Mennesker er forskellige. Det kan mobiliteten også være for en kortere eller længevarende periode. For at afkorte de gener eller begrænsninger som følger med, kan en customize specialløsning af eksisterende møbeldesign i vores kollektion  være  løsningen.

 Læs mere

Schou Andersen Møbelfabrik

er  i sikre hænder

- nu hos 4. generation

Schou Andersen Møbelfabrik A/S er en familieejet virksomhed, som er grundlagt i 1919, hvor Peder Schou Andersen startede et møbelsnedkeri i Nørregade i Vejen.

 

Sønnen Villy Schou Andersen overtog snedkeriet, som under hans ledelse voksede ud af Nørregade og blev til møbelfabrikken på Gestenvej.

 

Det var i 60’erne, danske møblers guldalder, og Schou Andersen Møbelfabrik var storleverandører af spisestuemøbler. Borde og stole i teak, palisander og eg var fabrikkens hovedprodukter, men der blev også lavet andre møbler såsom lænestole og skænke.

 

Med den nuværende ejer, Poul Schou Andersen, som er tredje generation, har virksomheden gradvist skiftet fokus. Fra primært at lave møbler til boligen, er det i dag kontraktmarkedet,  der er det vigtigste.

 

Fjerde generation, sønnen Kennet Schou Andersen, har igennem mere end et årti haft ansvaret for virksomheden herunder bl.a. det samlede salg nationalt og internationalt.

Vi samarbejder med institutioner, enkeltpersoner og interesseforeninger

Schou Andersen Møbelfabrik samarbejder med institutioner, enkeltpersoner og interesseforeninger, for at komme tæt på brugernes virkelighed og optimere design, funktion og løsning af møblet.

 

Nyudvikling og produktforbedringer sker således i samarbejde med kunder, brugere, designere og ergonomer.  Et samarbejde der skaber gode, holdbare resultater, der fungerer i daglig brug.

Fokus på hygiejne

i designet af møblet ligger

os stærkt på sinde

Care-sektoren er et miljø med stor færdsel af siddende og hvilende brugere med massive berøringer til følge på kontaktflader som f.eks.  sæde, hynder og på armlæn,  hvilket skaber ideelle betingelser for trivsel af bakterier.

 

I designet af møblet har vi stor fokus på at sikre let adgang til rengøring, hvilket minimerer risiko for evt. smitte.

 Læs mere